Skip to main content

Press

Je exacte hotelkamer kiezen zoals met een vliegtuigstoel: dit platform moet teleurstellingen op vakantie voorkomen (NL)

Je hebt het misschien zelf ook al eens meegemaakt: wanneer je toekomt op hotel, zie je maar een miniem streepje blauw vanuit wat een kamer met zeezicht moest zijn. Om zulke teleurstellingen te voorkomen, startte Roeland Verhamme (31) het platform ‘ExpectMe’, waarbij je zelf je exacte hotelkamer kunt kiezen op basis van je persoonlijke voorkeuren.

Read full article

Innovatie maakt het verschil. Dankzij ExpectMe kies je op voorhand jouw specifieke hotelkamer (NL)

Waarom kunnen we bij het overnachten in een hotel niet op voorhand voor een specifieke kamer kiezen, zoals een stoel in een vliegtuig? Dat idee werd de basis van de Antwerpse start-up ExpectMe. Roeland Verhamme, gepokt en gemazeld in de hotelsector, wil met zijn platform de hotelbeleving optimaliseren. En dat over de hele wereld.

Read full article

Nieuw concept van Kontichs bedrijf: kies zelf de hotelkamer waarin je slaapt (NL)

De Kontichse start-up ExpectMe maakt software waarmee hotelgasten vanaf november zelf kunnen kiezen in welke kamer ze slapen. Het bedrijf krijgt van de Vlaamse overheid een subsidie van 50.000 euro, net als zeventien andere bedrijven in de provincie Antwerpen.

Read full article

Start-up ExpectMe via WinWinner op zoek naar financiering (NL)

Start-up Expect Me B.V. heeft de ambitie om zijn software op korte termijn internationaal te verspreiden. Het zet daartoe een crowdlending-campagne op bij het Gentse investeringsplatform Winwinner. ExpectMe ontwikkelde een software waarbij reizigers vooraf een specifieke hotelkamer kunnen kiezen.

Read full article

PORTRET: Roeland Verhamme, ExpectMe (NL)

Deze maand presenteren we jullie Roeland Verhamme, CEO en founder van ExpectMe. Het bedrijf richt zijn pijlen op de hotelsector via het aanbieden van een speciale software waarmee de hotelgast in staat zal zijn zelf zijn of haar kamer te kunnen kiezen. Of zoals Verhamme het zelf verwoordt: “Je eigen stoelen kiezen in de theaterzaal of op het vliegtuig, dat kan allemaal. Maar in hotels kiezen waar je slaapt, dat kan voorlopig nog niet. Geen enkele softwarefabrikant biedt dit aan, ook niet internationaal. Wij staan te trappelen om daar verandering in te brengen.”

Read full article

ExpectMe bedenkt innovatieve software voor hotelsector (NL)

Roeland Verhamme, CEO van tech start-up ExpectMe, werkt mee aan de digitale innovatie binnen de hotelsector. Het bedrijf uit Kontich creëerde een software waardoor hotelgasten specifieke wensen kunnen selecteren in verband met hun hotelkamer.

Read full article

‘Nooit meer ontgoocheld op hotel’ (NL)

Ongeacht of het nu om een zakelijk verblijf dan wel om een vakantie gaat: een hotelkamer beantwoordt liefst zo veel mogelijk aan de verwachtingen van bij de boeking. Om hotels in het hogere segment bij te staan in het aanbieden van dat ideaalbeeld en ontgoochelingen en ongenoegen bij hun klanten te helpen voorkomen, lanceert Roeland Verhamme nog dit jaar een digitale tool waarmee hotelgasten een specifieke kamer kunnen vastleggen.

Read full article

Download our brochure here

Download the brochure